PH1 - Fjernstyr din Varmepumpe via SMS (SPAR 50% netop nu)

PH1

Ny vare

Tænd for din varmepumpe i sommerhuset blot ved at sende en SMS!

Med PH1 har du nu endelig muligheden for at tænde for din varmepumpe i dit sommerhus, før du ankommer, blot ved at sende en sms fra din mobiltelefon. 

Virker til alle varmepumper uanset mærke!

Vejledende udsalgspris er Kr. 1.995,- spar netop nu 50% 

Flere detaljer

995,00 kr inkl. moms

-1 000,00 kr

1 995,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Tænd for din varmepumpe i sommerhuset blot ved at sende en SMS!

Er du også træt af at komme op til et koldt sommerhus? 

Med PH1 har du nu endelig muligheden for at tænde for din varmepumpe i dit sommerhus, før du ankommer, blot ved at sende en sms fra din mobiltelefon!

Denne enhed er af super god kvalitet og i et meget lækkert design. Anvendes til at tænde og slukke og styre din varmepumpe og har indbygget temperaturføler som også vises i displayet på enheden samt giver dig besked via sms hvis temperaturen falder til under et af dig fastsat antal grader. Der er ydermere indbygget back-up batteri som giver dig melding på sms hvis strømmen går. 

Fjernstyringen passer til alle typer af mærkevare-varmepumper og aircondition anlæg som styres med en fjernbetjening – eksempelvis Fujitsu, Mitsubishi, Panasonic, Bosch etc. Rækkevidden er max. 8 m. Kan monteres på væggen eller blot stilles på bordet ved brug af den medfølgende holder og sættes blot i et ganske almindeligt 230v. strømstik.

Meget simpel montering:
Enheden styrer din varmepumpe på samme måde som du når bruger din almindelige fjernbetjening og skal derfor ikke tilsluttes din varmepumpe. Enheden kan lærer op til 6 forskellige kommandoer som du bruger din fjernbetjening til, f.eks. tænd og sluk, skift til kulde skift til varme o.s.v. Meget nem at installere og anvende og den danske vejledning der følger med fortæller præcis hvordan du skal gøre.

Klik her og hent en brochure! 

 • Nem og brugervenlig vejledning på dansk som hjælper dig igang med det hele. Det eneste du skal gøre er at indsætte et Sim-kort i enheden og herefter følge vejledningen.

(Kampagnepris: vejledende udsalgspris er Kr. 1.995,- spar netop nu 50%)


PH1 fungerer ved, at der i princippet er indbygget en mobiltelefon i enheden, som du kommunikerer med ved at sende en SMS, som herefter kommunikerer med din varmepumpe på samme måde som når du trykker på din fjernbetjening til din varmepumpe. Du kan sende en sms til enheden fra en hvilken som helst mobiltelefon.

Enheden svarer automatisk tilbage, med status om varmepumpen er tændt eller slukket, samt hvad temperaturen er i huset.

Oversigt over features:

 • Tænd og sluk og styring af din varmepumpe
  • Tænd og sluk og styr din varmepumpe direkte via SMS. Kan lære op til 6 forskellige kommandoer direkte fra den fjernbetjening du anvender til din varmepumpe.

 • Temperaturføler indbygget
  • Enheden viser temperaturen i displayet.
  • Kan sættes op til at sende dig en SMS hvis temperaturen falder til under et af dig fastsat antal grader eller hvis temperaturen stiger til mere end et af dig fastsat antal grader.
  • Bed om en status og få besked om temperaturen i huset netop nu.

 • Melding ved strømafbrydelse
  • Indbygget back-up batteri som gør at du får en melding på SMS hvis strømmen går i huset. Du får også en melding når strømmen kommer igen.

 • Sverige og andre lande end Danmark
  • Enheden fungerer perfekt i f.eks. Sverige og alle andre lande for den sags skyld

Kunder, der købte denne vare, købte også

Download