Der er mange muligheder med Ontech 9025 i forbindelse med fjernstyring af udstyr i din bil/båd/Campingvogn. Du kan her få nogle ideer til hvad produktet kan hjælpe dig med:

Ontech 9025 er et 12v. fjernstyringsrelæ d.v.s. med mulighed for installation i din bil/båd/campingvogn eller et hvilket som helst andet sted hvor du har behov for fjernstyring/Alarmering/temperaturmåling eller GPS overvågning.

Ud over de indbyggede funktioner i Ontech 9025 som gør det muligt at tænde og slukke for det tilkoblede udstyr, samt få status omkring den aktuelle temperatur og ikke mindst styre temperaturen, er der mulighed for en række andre funktioner ved tilkobling af ekstra udstyr.

Ekstra tænd og sluk relæer:
Med Ontech 9025 har du mulighed for at koble flere enheder til hovedenheden. Du kan koble helt op til 7 ekstra relæer til din hovedenhed og de koster kun en brøkdel af hovedenheden, men udfylder i princippet samme primære funktion, d.v.s. tænder og slukker for det tilkoblede udstyr. De ekstra relæer giver dig mulighed for at styre mange forskellige ting i huset. Du kan f.eks. tænde lyset udenfor så der ikke er mørkt når du ankommer, eller hvad med at tænde køleskab og fryser så det også er klar til brug. Der er i princippet uanede muligheder så længe der sidder et helt almindeligt stik til 220v. på det udstyr du ønsker at tænde og slukke for via sms.

Alarm:
Enheden kan sættes op til at sende dig en sms ved aktivering af den tilkoblede tyverialarm. Du kan koble din egen tyverialarm til, eller du kan købe ekstra udstyr her hos Phonehome som kan kobles til.

GPS:
Enheden kan sættes op til at sende dig en sms hvis enheden flytter sig fra dens oprindelige placering, f.eks. hvis din bil bliver stjålet (kræver tilkobling af GPS-modtager).

Hent manualen her på siden og læs mere om de forskellige tilslutningsmuligheder.