Dine muligheder med vores produkter

Velkommen til Phonehome.
Som du sikkert allerede har en fornemmelse af, så er vores primære funktion at tilbyde udstyr der via sms giver dig mulighed for at være i direkte kontakt med dit kæreste eje, hvad enten det er dit hus, sommerhus, bil, båd eller campingvogn.

Et af vores mest populære produkter er GSM 9035 som netop er kommet i en helt ny version, hvor du har mulighed for at styre alle funktioner fra en ganske almindelig mobiltelefon enten via en sms, eller direkte via den smarte app du kan downloade både til android og iphone.

Du kan her få nogle ideer til hvad vores produkter ellers kan hjælpe dig med:
ph_phonehome.jpg

Tænd og sluk:
Du har mulighed for at tænde eller slukke for det udstyr du har valgt at koble til. Du kan tænde for varmeapperater, gulvvarme, varmepumper, køleskab/fryser, lys ude og inde o.s.v. der er princippet ingen begrænsninger for hvad du kan koble til og styre. 

Varmestyring:
Du har mulighed for at styre temperaturen. Ud over at du kan tænde og slukke for varmen, har du også mulighed at styre temperaturen og holde en konstant temperatur hvis dette måtte ønskes.

Frostsikring:
Du har mulighed for at få meldinger om at temperaturen nu er på vej mod frysepunktet så du kan nå at tage action før skaderne opstår. Ud over dette kan du også få en melding om at der f.eks. i et kølerum er ved at blive for varmt.

Strømafbrydelse:
Du har mulighed for at få meldinger om strømafbrydelse ved isætning af et back-up batteri i enheden (læs mere under Tilbehør). Med et back-up batteri er du sikret alarmering via sms ved strømafbrydelser, så du slipper for frostskader eller at køleskabet når at blive for varmt.

Tyverialarm:
Du har mulighed for at få meldinger omkring forsøg på indbrud ved enten at koble din egen tyverialarm til produktet eller købe ekstra udstyr her til brug for indbrudssikring som direkte kan tilsluttes produktet, som ved aktivering vil give dig besked så du kan tage action så hurtigt som muligt.

GPS- overvågning:
Du har mulighed for at koble dit eget GPS-udstyr til produktet, eller købe ekstra udstyr her hos os som gør at du automatisk kan få en melding hvis f.eks. din bil eller campingvogn bliver stjålet. Du vil på internettet kunne følge med i hvor den i øjeblikket befinder sig så du direkte kan dirigere politiet hen til dens præcise position med en nøjagtighed indenfor få meter.

Der er mange andre muligheder for anvendelse af produkterne ud over disse, men du er velkommen til at læse mere under under punkterne ”Fjernstyr dit Hus/Sommerhus” og ”Fjernstyr din Bil/Båd/Campingvogn”

Vedrørende Taletidskort:
De taletidskort vi leverer med når du køber en enhed hos os, er fra TDC. Kortet er uden abonnement og koster ikke noget pr. måned ud over de sms du bruger. Kortet skal tankes op en gang om året, dette kan du gøre direkte via nettet her:
https://secure.tdc.dk/element.php?dogtag=p_shopdw_mobil_o_mt_ssl
Du skal som minimum indsætte for 50 kr. og herefter virker det 12 måneder igen. Så snart du har tanket op koster en sms kun 20 øre
Bemærk at danske taletidskort fungerer fint i udlandet dog ikke i Norge, grundet reglerne i Norge (kontakt Netcom i Norge direkte så kan de hjælpe dig med et taletidskort som virker i Norge). For brug i udland generelt kræver TDC dog at der som minimum skal være mere end 35 kr. tilbage på kortet eller s vil det ikke fungere, så start med at tanke det op med det samme hvis du skal anvende enheden i Sverige etc.