Betaling og sikkerhed


På Phonehome.dk kan der betales på følgende måder:

  • Dankort 

  • E-dankort

  • MobilePay

  • Bankoverførsel Er det sikkert at betale med kort?
Det er sikkert at handle hos Phonehome! Både bankerne, PBS og forbrugerrådet betragter det som sikkert at handle online. Ved at kontrollere dit kontoudtog fra banken, kan du sikre dig, at det er det korrekte beløb, der hæves. Er dette ikke tilfældet kan beløbet altid tilbageføres. Risikoen for at nogen opfanger dine betalingsoplysninger er nærmest ikke-eksisterende. Du kan læse mere om sikkerhed på internettet på Forbrugerombudsmandens hjemmeside eller på PBS’s hjemmeside www.betaling.dk. 

Som sagt, betaler du med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. 

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede, og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Phonehome eller andre har mulighed for at læse disse informationer.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Phonehome, og der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet.

Der tages forbehold for prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer taste- og systemfejl. Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Betaling sker netto kontant.